Club de Bàsquet Sant Pere de Terrassa

www.solmania.com

www.leoboeck.com

www.ellasdeciden.com

Perfumeria Drogueria Gemma

 

Kia Integral Car

Sant Antoni, 62
08221 Terrassa (Barcelona)
Tlf: 935769685

Fitó Consultors Empresarials

 

Kids & Us Terrassa

 

BMW Motor Munich Terrassa

 

Mini Motor Munich Terrassa

 

Fustes Solanellas

 

Lovato Elèctric

 

Roima Dental


 


 

 

 

Acords de col·laboració

2016 - 2017


___


Club Joventut de Badalona

 

___

Fundació Fupar

 

___

Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca


11-11-2016
Categoria: General

ACORD DE COL.LABORACIÓ AMB PRODIS

Prodis Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca i el Club de Bàsquet Sant Pere signen un acord de col·laboració


Prodis Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca

i el Club de Bàsquet Sant Pere signen un acord de col·laboració

 

 

Terrassa, 11 de novembre de 2016

 

 

En la temporada 2016-2017, el Club de Bàsquet Sant Pere cedeix les seves instal·lacions per les activitats de competició esportiva Prodis a la lliga preferent ACELL gràcies a l'acord de col·laboració entre les dues entitats. Aquest acord ha estat formalitzat pel President de CB Sant Pere de Terrassa, Sr. Marc de la Torre i el Gerent de Prodis, Sr. Dani Jorquera.

En document adjunt, us facilitem una fotografia de la trobada entre els dos representants de les entitats signants i alguns dels esportistes de Prodis que desenvoluparan l’activitat de bàsquet al Club de Bàsquet Sant Pere de Terrassa.

 

La vinculació entre Prodis i el Club de Bàsquet Sant Pere Terrassa s’inicia amb la signatura d’aquest acord que formalitza una relació beneficiosa per ambdues entitats per al foment de la salut i la inclusió social dels discapacitats a la comunitat.

 

 

Prodis

 

Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca (Prodis) és una entitat d’iniciativa social, sense ànim de lucre, destinada a l’assistència i la promoció integral de les persones adultes amb discapacitat intel·lectual, paràlisi cerebral o malaltia mental,

Prodis té com a objectiu central les persones, entenent que la millora de la seva qualitat de vida comporta  necessàriament la màxima expressió de les seves potencialitats, una d’aquestes: l’esport, amb el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l'activitat física i esportiva és una de les activitats que Prodis porta a terme per promoure el benestar individual i la integració social de les persones amb discapacitat intel·lectual, paràlisi cerebral o trastorn mental donant el suport de la promoció de les activitats esportives en pro de la igualtat d'oportunitats per a les persones amb discapacitat i de la seva inclusió en la societat.

www.prodis.cat

 

CLUB DE BÀSQUET SANT PERE DE TERRASSA

Entitat esportiva de la ciutat de Terrassa sense ànim de lucre, creada per al foment de l’esport i la formació de valors entre els seus associats a través de la pràctica del bàsquet en el lleure a través d’activitats amateurs i principalment a través de les competicions organitzades per la Federació Catalana de Bàsquetbol.

 

Podreu trobar una breu descripció històrica del Club de Bàsquet Sant Pere a la seva pàgina web. Us facilitem l’enllaç específic: http://www.cbsantpereterrassa.com/Club/historia.html


facebook twitter LinkedIn

Disseny web