Club de Bàsquet Sant Pere de Terrassa

www.solmania.com

www.leoboeck.com

www.ellasdeciden.com

Perfumeria Drogueria Gemma

 

Kia Integral Car

Sant Antoni, 62
08221 Terrassa (Barcelona)
Tlf: 935769685

Fitó Consultors Empresarials

 

Kids & Us Terrassa

 

BMW Motor Munich Terrassa

 

Mini Motor Munich Terrassa

 

Fustes Solanellas

 

Lovato Elèctric

 

Roima Dental


 


 

 

 

Acords de col·laboració

2016 - 2017


___


Club Joventut de Badalona

 

___

Fundació Fupar

 

___

Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca


17-11-2016
Categoria: General

ACORD DE PATROCINI PERFUMERIA DROGUERIA GEMMA PER EL SANT PERE PREMINI VERMELL

El Club de Bàsquet Sant Pere i l’empresa Perfumeria Drogueria Gemma tanquen el patrocini pel seu nou equip Premini federatEn la temporada 2016-2017, el Club de Bàsquet Sant Pere tindrà un equip Premini en competició federada i gràcies a l'acord de col·laboració amb l'empresa Perfumeria Drogueria Gemma, portarà el seu nom i lluirà el logotip a la seva samarreta. Aquest acord ha estat formalitzat pel President de l’entitat, Sr. Marc de la Torre i els Administradors de Perfumeria Drogueria Gemma, Srs. Toni i Miquel López Salmerón.

Aquest acord de col·laboració s'ha signat a l’establiment de l’avinguda Barcelona, 95-97. L’empresa també disposa d’un segon establiment al passeig 22 de Juliol, 469.

La vinculació entre Perfumeria Drogueria Gemma i el Club de Bàsquet Terrassa s’inicia aquesta temporada 2016-2017 amb la signatura d’aquest acord de patrocini per una temporada, amb el desig per ambdues parts que pugui tenir continuïtat al llarg de properes temporades esportives.

Perfumeria Drogueria Gemma porta 31 anys a la ciutat de Terrassa oferint un assortiment de productes cada dia més gran. Disposen per a tots els seus clients i clientes una extensa gamma de perfums, complements per al cabell, mocadors de coll, bijuteria, cosmètica facial i corporal, maquillatge, paraigües, higiene corporal, hules, línia de penjadors INOFIX, ambientadors, insecticides, galledes i plàstics, postes de planxar, escales, neteja diària i especialitzada, catifes per a la cuina i exterior, cel·lulosa per a la llar e industrial, pintures i molts més productes relacionats... com sempre, amb ofertes i preus ajustats, gestionat per un gran equip de persones i millors professionals.


facebook twitter LinkedIn

Disseny web