Club de Bàsquet Sant Pere de Terrassa

www.solmania.com

www.embotitsleoboeck.com

www.ellasdeciden.com

Perfumeria Drogueria Gemma

 

Kia Integral Car

Sant Antoni, 62
08221 Terrassa (Barcelona)
Tlf: 935769685

Fitó Consultors Empresarials

 

Kids & Us Terrassa

 

BMW Motor Munich Terrassa

 

Mini Motor Munich Terrassa


 


 

 

 

Acords de col·laboració

2016 - 2017


___


Club Joventut de Badalona

 

___

Fundació Fupar

 

___

Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca

Noticies


08-03-2017
Categoria: General

KIA INTEGRAL CAR NOU PATROCINADOR CADET 1

El Club de Bàsquet Sant Pere i el concessionari KIA Integral Car

tanquen el patrocini pel seu primer equip Cadet


El primer equip Cadet del Club de Bàsquet Sant Pere en competició federada i gràcies a l'acord de col·laboració amb el concessionari KIA Integral Car, portarà el seu nom i lluirà el logotip a la seva samarreta. Aquest acord ha estat formalitzat pel President de l’entitat, Sr. Marc de la Torre i el gerent de KIA Integral Car, Sr. Ricard Clols.

Per aquest motiu, us convoquem a l’acte de presentació del nou patrocini de KIA Integral Car a la seu de Terrassa (carrer Colom 453) el proper dissabte 11 de març a les 11h, on es visualitzarà la nova samarreta i es farà una trobada entre els representants de les dues entitats, amb la presència dels jugadors i familiars dels tres equips Cadets del Club de Bàsquet Sant Pere de Terrassa.

 

La vinculació entre KIA Integral Car i el Club de Bàsquet Terrassa s’inicia a mitjans d’aquesta temporada 2016-2017 i inclou la totalitat de la propera temporada 2017-2018. Amb la signatura d’aquest acord de patrocini es manifesta el desig per ambdues parts que pugui tenir continuïtat o possibles ampliacions al llarg de properes temporades esportives.

 

 

KIA Integral car

Integral Car és Concessionari Oficial KIA MOTORS a Terrassa i Sant Cugat del Vallès (Barcelona). La nostra empresa es va fundar el 2008 i des de llavors s'ha consolidat com la referència en distribució, comercialització i reparació oficial KIA MOTORS a Terrassa i Sant Cugat del Vallès.

 

A Integral Car posem a disposició del client les nostres instal·lacions de Terrassa i Sant Cugat del Vallès, on trobareu tota la gamma de vehicles  Kia i gaudirà del més ampli servei  de Postvenda, per a l'adequat manteniment dels mateixos: recanvis, taller mecànic, elèctric i de xapa i pintura.

 

La qualitat dels nostres productes i serveis, en contínua evolució al costat de la nostra marca, i la satisfacció dels nostres clients, constitueix per a la nostra empresa l'objectiu de gestió prioritari. Per a aconseguir la informació que més s'adapti a les seves necessitats i descobrir les millors ofertes, podeu visitar el nostre lloc web: http://www.integralcar.net/es

 

 

CLUB DE BÀSQUET SANT PERE DE TERRASSA

Entitat esportiva de la ciutat de Terrassa sense ànim de lucre, creada per al foment de l’esport i la formació de valors entre els seus associats a través de la pràctica del bàsquet en el lleure a través d’activitats amateurs i principalment a través de les competicions organitzades per la Federació Catalana de Bàsquetbol.

 

Podreu trobar una breu descripció històrica del Club de Bàsquet Sant Pere a la seva pàgina web. Us facilitem l’enllaç específic: http://www.cbsantpereterrassa.com/Club/historia.html

 

 

 

 

Acord de Col.laboració entre L’Escola Tecnos i el Club de Bàsquet Sant Pere

14-11-2017
Categoria: General

L’Escola Tecnos i el Club de Bàsquet Sant Pere signen un acord de col·laboració per la cessió d’espais.
RENOVAT L'ACORD DE COLABORACIÓ AMB L'ESCOLA SANTA TERESA DE JESÚS

01-11-2017
Categoria: General

L’Escola Santa Teresa de Jesús i el Club de Bàsquet Sant Pererenoven l’acord de col·laboració per compartir espais mutusRENOVAT L'ACORD DE PATROCINI AMB LEO BOECK PER LA TEMPORADA 17-18

16-10-2017
Categoria: General

El Club de Bàsquet Sant Pere i l’empresa Leo Boeck renoven el contracte de patrocini pels equips Sènior B i Júnior 1

El Club de Bàsquet Sant Pere i l’empresa Leo Boeck renoven el contracte de patrocini pels equips Sènior B i Júnior 1
Terrassa, dijous 12 d’octubre de 2017
Per la temporada 2017-2018, els equips Sènior B i Júnior 1 del Club de Bàsquet Sant Pere portaran el nom de l’empresa Leo Boeck i lluiran el logotip a la seva samarreta. Aquest acord ha estat formalitzat pel President de l’entitat, Sr. Marc de la Torre i l’Administradora de l’empresa Leo Boeck, Sra. Rosa Vallès.
Continua així una relació de col·laboració per una nova temporada per a la promoció i subsistència de dos equips de l’entitat esportiva terrassenca amb més antiguitat de la ciutat, el Sènior B que competirà a Tercera Catalana i Júnior 1 que competirà a categoria Interterritorial de la Federació Catalana de Bàsquet.
En document adjunt, us facilitem una fotografia de l’acte de signatura de la renovació del contracte de patrocini. Podreu trobar una breu descripció històrica del Club de Bàsquet Sant Pere a la nostra pàgina web. Us facilitem l’enllaç específic: http://www.cbsantpereterrassa.com/Club/historia.html
Leo Boeck: http://www.leoboeck.com/ Els seus inicis daten del 1927, quan el ciutadà alemany Leonard Boeck, va instal·lar-se a Montcada i es va dedicar a l’elaboració de pernil cuit. A la seva mort, la industria va ser gestionada per la seva vídua i al 1984 el Sr. Isidre Vallès va adquirir l’empresa, començant a fabricar altres tipus de productes i especialitats, com frankfurts i hamburgueses.
Cal destacar aquest canvi de titularitat com a fet decisiu, ja que el Sr. Isidre Vallès havia inaugurat al 1960 el primer establiment de restauració ràpida conegut com a “frankfurt” i que tan popular és ara a Catalunya. Va utilitzar aquesta industria per proveir els seus establiments i assegurar-se així una qualitat insuperable. Amb el pas del anys, altres professionals inauguraven bars d’aquest estil, depositant la seva confiança a la marca Leo Boeck.
Així doncs, aquesta fàbrica es va especialitzar en el servei a la hostaleria ràpida i va situar les seves vendes allà on hi havia una màxima concentració d’aquest tipus d’establiments: Vallès Oriental i Occidental, Barcelonès, Maresme, Tarragonès i Baix Llobregat.
Actualment Leo Boeck elabora més de trenta especialitats diferents, que si bé han estat sensibles als canvis d’hàbits dels nostres dies, han combinat sempre una qualitat incomparable amb un estil propi i un segell personalitzat.
Creixement sostingut Leo Boeck ha experimentat un creixement gradual seguint un curs natural; mai ha necessitat d’estratègies o campanyes comercials, s’ha servit sempre segons la demanda del consumidor. L’empresa té dues naus de fabricació i distribució, situades a la localitat vallesana de Montcada i Reixac, i compta amb una àmplia flota de vehicles per proveïr els seus clients. Totes les nostres especialitats es poden trobar als establiments de restauració típics, reconeixent-les pel seu clàssics logotip, símbol de qualitat i tradició.


KIDS & US TERRASSA PATROCINA UN EQUIP DE L'ESCOLETA

10-10-2017
Categoria: General

KIDS & US TERRASSA PATROCINADOR D'UN EQUIP DE L'ESCOLETA DE BÀSQUET DEL CLUB.FITÓ CONSULTORS NOU PATROCINADOR MINI VERMELL

07-04-2017
Categoria: General

FITÓ CONSULTORS EMPRESARIALS I C.B. SANT PERE SIGNEN ACORD PER EL PATROCINI DEL MINI VERMELLPàgina 1 de 4  > >>


Noticies del Sant Pere de TerrassaNoticies del Sant Pere de Terrassa
Disseny web