Club de Bàsquet Sant Pere de Terrassa

www.solmania.com

www.leoboeck.com

www.ellasdeciden.com

Perfumeria Drogueria Gemma

 

Kia Integral Car

Sant Antoni, 62
08221 Terrassa (Barcelona)
Tlf: 935769685

Fitó Consultors Empresarials

 

Kids & Us Terrassa

 

BMW Motor Munich Terrassa

 

Mini Motor Munich Terrassa

 

Fustes Solanellas

 

Lovato Elèctric

 

Roima Dental


 


 

 

 

Acords de col·laboració

2016 - 2017


___


Club Joventut de Badalona

 

___

Fundació Fupar

 

___

Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca


08-03-2017
Categoria: General

KIA INTEGRAL CAR NOU PATROCINADOR CADET 1

El Club de Bàsquet Sant Pere i el concessionari KIA Integral Car

tanquen el patrocini pel seu primer equip Cadet


El primer equip Cadet del Club de Bàsquet Sant Pere en competició federada i gràcies a l'acord de col·laboració amb el concessionari KIA Integral Car, portarà el seu nom i lluirà el logotip a la seva samarreta. Aquest acord ha estat formalitzat pel President de l’entitat, Sr. Marc de la Torre i el gerent de KIA Integral Car, Sr. Ricard Clols.

Per aquest motiu, us convoquem a l’acte de presentació del nou patrocini de KIA Integral Car a la seu de Terrassa (carrer Colom 453) el proper dissabte 11 de març a les 11h, on es visualitzarà la nova samarreta i es farà una trobada entre els representants de les dues entitats, amb la presència dels jugadors i familiars dels tres equips Cadets del Club de Bàsquet Sant Pere de Terrassa.

 

La vinculació entre KIA Integral Car i el Club de Bàsquet Terrassa s’inicia a mitjans d’aquesta temporada 2016-2017 i inclou la totalitat de la propera temporada 2017-2018. Amb la signatura d’aquest acord de patrocini es manifesta el desig per ambdues parts que pugui tenir continuïtat o possibles ampliacions al llarg de properes temporades esportives.

 

 

KIA Integral car

Integral Car és Concessionari Oficial KIA MOTORS a Terrassa i Sant Cugat del Vallès (Barcelona). La nostra empresa es va fundar el 2008 i des de llavors s'ha consolidat com la referència en distribució, comercialització i reparació oficial KIA MOTORS a Terrassa i Sant Cugat del Vallès.

 

A Integral Car posem a disposició del client les nostres instal·lacions de Terrassa i Sant Cugat del Vallès, on trobareu tota la gamma de vehicles  Kia i gaudirà del més ampli servei  de Postvenda, per a l'adequat manteniment dels mateixos: recanvis, taller mecànic, elèctric i de xapa i pintura.

 

La qualitat dels nostres productes i serveis, en contínua evolució al costat de la nostra marca, i la satisfacció dels nostres clients, constitueix per a la nostra empresa l'objectiu de gestió prioritari. Per a aconseguir la informació que més s'adapti a les seves necessitats i descobrir les millors ofertes, podeu visitar el nostre lloc web: http://www.integralcar.net/es

 

 

CLUB DE BÀSQUET SANT PERE DE TERRASSA

Entitat esportiva de la ciutat de Terrassa sense ànim de lucre, creada per al foment de l’esport i la formació de valors entre els seus associats a través de la pràctica del bàsquet en el lleure a través d’activitats amateurs i principalment a través de les competicions organitzades per la Federació Catalana de Bàsquetbol.

 

Podreu trobar una breu descripció històrica del Club de Bàsquet Sant Pere a la seva pàgina web. Us facilitem l’enllaç específic: http://www.cbsantpereterrassa.com/Club/historia.html

 

 

 

 


facebook twitter LinkedIn

Disseny web