Club de Bàsquet Sant Pere de Terrassa

www.solmania.com

www.leoboeck.com

www.ellasdeciden.com

Perfumeria Drogueria Gemma

 

Kia Integral Car

Sant Antoni, 62
08221 Terrassa (Barcelona)
Tlf: 935769685

Fitó Consultors Empresarials

 

Kids & Us Terrassa

 

Frankfurt Alpi

 

Fustes Solanellas

 

Lovato Elèctric

 

Roima Dental


 


 

 

 

Acords de col·laboració

 

___

Fundació Fupar

 

___

Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca


01-11-2017
Categoria: General

RENOVAT L'ACORD DE COLABORACIÓ AMB L'ESCOLA SANTA TERESA DE JESÚS

L’Escola Santa Teresa de Jesús i el Club de Bàsquet Sant Pererenoven l’acord de col·laboració per compartir espais mutus

Un any més, durant la temporada 2017-2018, l’Escola Santa Teresa de Jesús de Terrassa cedirà les seves instal·lacions per les activitats d’entrenament esportiu d’alguns equips del Club de Bàsquet Sant Pere gràcies a l'acord de col·laboració entre les dues entitats. Aquest acord ha estat formalitzat pel President del’entitat, Sr. Marc de la Torre i la Directora, Sra. Mª Engràcia Margarit.

La vinculació entre l’Escola Santa Teresa de Jesús i el Club de Bàsquet Terrassa va començar fa un parell de cursos (2015-2016) amb l’organització de les activitats extraescolars promogudes per l’AMPA, i amb la signatura d’aquest acord es consolida una relació beneficiosa per ambdues entitats per al foment de la convivència i el bon veïnatge.

ESCOLA SANTA TERESA DE JESÚS DE TERRASSAL'Escola Santa Teresa de Jesús és una institució educativa concertada, sense ànim de lucre, promoguda per les Carmelites Missioneres. Actualment s’hi imparteixen ensenyaments corresponents a una oferta educativa, on destaca la qualitat humana i acadèmica. Amb quasi 130 anys d’història, l’escola està en constant renovació i procés d’innovació pedagògica, adaptant-se a les necessitats socials actuals. L’escola imparteix ensenyaments d’Educació Infantil, Primària i ofereix continuïtat d’Educació Secundària i Batxillerat a l’Escola Mare de Déu del Carme. Podreu trobar una breu descripció de l’activitat de l’EscolaSanta Teresa de Jesús de Terrassa a la seva pàgina web. Us facilitem l’enllaç específic:

http://www.santateresaterrassa.org/facebook twitter LinkedIn

Disseny web