Club de Bàsquet Sant Pere de Terrassa

www.solmania.com

www.embotitsleoboeck.com

www.ellasdeciden.com

Perfumeria Drogueria Gemma

 

Kia Integral Car

Sant Antoni, 62
08221 Terrassa (Barcelona)
Tlf: 935769685

Fitó Consultors Empresarials

 

Kids & Us Terrassa

 

BMW Motor Munich Terrassa

 

Mini Motor Munich Terrassa


 


 

 

 

Acords de col·laboració

2016 - 2017


___


Club Joventut de Badalona

 

___

Fundació Fupar

 

___

Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca

Noticies


14-11-2017
Categoria: General

Acord de Col.laboració entre L’Escola Tecnos i el Club de Bàsquet Sant Pere

L’Escola Tecnos i el Club de Bàsquet Sant Pere signen un acord de col·laboració per la cessió d’espais.


L’Escola Tecnos i el Club de Bàsquet Sant Pere signen un acord de col·laboració per la cessió d’espais.

Terrassa, dilluns 13 de novembre de 2017

Durant la temporada 2017-2018, l’Escola Tecnos de Terrassa cedirà les seves instal·lacions per les activitats d’entrenament esportiu d’alguns equips del Club de Bàsquet Sant Pere gràcies a l'acord de col·laboració entre les dues entitats.

Aquest acord, que permetrà el creixement del nombre d’equips de l’entitat esportiva i fomentarà algunes accions de promoció de l’escola, ha estat formalitzat pel President del Club de Bàsquet, Sr. Marc de la Torre i la Presidenta del Consell Rector de l’Escola, Sra. Rosa Pastor.

La vinculació entre l’Escola Tecnos i el Club de Bàsquet Sant Pere de Terrassa s’ha desenvolupat en diverses etapes amb l’organització d’activitats extraescolars de bàsquet.

Amb la signatura d’aquest acord es formalitza una ampliació d’una relació beneficiosa per ambdues entitats per al foment de la cooperació mútua i la difusió dels valors positius que comporta l’activitat esportiva.

 

ESCOLA TECNOS DE TERRASSA

L’Escola Tecnos és una institució que funciona com una Cooperativa de Treball Associat. És una escola catalana i laica que ofereix ensenyament mixt des dels tres anys fins als divuit. Compta amb un equip de persones compromeses amb els valors cooperatius i amb tota la comunicat educativa que la forma. Fomenta la relació entre l’activitat escolar, la nostra ciutat i el món que ens envolta. Podeu consultar més activitats de l’escola a www.tecnos.catAcord de Col.laboració entre L’Escola Tecnos i el Club de Bàsquet Sant Pere

14-11-2017
Categoria: General

L’Escola Tecnos i el Club de Bàsquet Sant Pere signen un acord de col·laboració per la cessió d’espais.
RENOVAT L'ACORD DE COLABORACIÓ AMB L'ESCOLA SANTA TERESA DE JESÚS

01-11-2017
Categoria: General

L’Escola Santa Teresa de Jesús i el Club de Bàsquet Sant Pererenoven l’acord de col·laboració per compartir espais mutusRENOVAT L'ACORD DE PATROCINI AMB LEO BOECK PER LA TEMPORADA 17-18

16-10-2017
Categoria: General

El Club de Bàsquet Sant Pere i l’empresa Leo Boeck renoven el contracte de patrocini pels equips Sènior B i Júnior 1

El Club de Bàsquet Sant Pere i l’empresa Leo Boeck renoven el contracte de patrocini pels equips Sènior B i Júnior 1
Terrassa, dijous 12 d’octubre de 2017
Per la temporada 2017-2018, els equips Sènior B i Júnior 1 del Club de Bàsquet Sant Pere portaran el nom de l’empresa Leo Boeck i lluiran el logotip a la seva samarreta. Aquest acord ha estat formalitzat pel President de l’entitat, Sr. Marc de la Torre i l’Administradora de l’empresa Leo Boeck, Sra. Rosa Vallès.
Continua així una relació de col·laboració per una nova temporada per a la promoció i subsistència de dos equips de l’entitat esportiva terrassenca amb més antiguitat de la ciutat, el Sènior B que competirà a Tercera Catalana i Júnior 1 que competirà a categoria Interterritorial de la Federació Catalana de Bàsquet.
En document adjunt, us facilitem una fotografia de l’acte de signatura de la renovació del contracte de patrocini. Podreu trobar una breu descripció històrica del Club de Bàsquet Sant Pere a la nostra pàgina web. Us facilitem l’enllaç específic: http://www.cbsantpereterrassa.com/Club/historia.html
Leo Boeck: http://www.leoboeck.com/ Els seus inicis daten del 1927, quan el ciutadà alemany Leonard Boeck, va instal·lar-se a Montcada i es va dedicar a l’elaboració de pernil cuit. A la seva mort, la industria va ser gestionada per la seva vídua i al 1984 el Sr. Isidre Vallès va adquirir l’empresa, començant a fabricar altres tipus de productes i especialitats, com frankfurts i hamburgueses.
Cal destacar aquest canvi de titularitat com a fet decisiu, ja que el Sr. Isidre Vallès havia inaugurat al 1960 el primer establiment de restauració ràpida conegut com a “frankfurt” i que tan popular és ara a Catalunya. Va utilitzar aquesta industria per proveir els seus establiments i assegurar-se així una qualitat insuperable. Amb el pas del anys, altres professionals inauguraven bars d’aquest estil, depositant la seva confiança a la marca Leo Boeck.
Així doncs, aquesta fàbrica es va especialitzar en el servei a la hostaleria ràpida i va situar les seves vendes allà on hi havia una màxima concentració d’aquest tipus d’establiments: Vallès Oriental i Occidental, Barcelonès, Maresme, Tarragonès i Baix Llobregat.
Actualment Leo Boeck elabora més de trenta especialitats diferents, que si bé han estat sensibles als canvis d’hàbits dels nostres dies, han combinat sempre una qualitat incomparable amb un estil propi i un segell personalitzat.
Creixement sostingut Leo Boeck ha experimentat un creixement gradual seguint un curs natural; mai ha necessitat d’estratègies o campanyes comercials, s’ha servit sempre segons la demanda del consumidor. L’empresa té dues naus de fabricació i distribució, situades a la localitat vallesana de Montcada i Reixac, i compta amb una àmplia flota de vehicles per proveïr els seus clients. Totes les nostres especialitats es poden trobar als establiments de restauració típics, reconeixent-les pel seu clàssics logotip, símbol de qualitat i tradició.


KIDS & US TERRASSA PATROCINA UN EQUIP DE L'ESCOLETA

10-10-2017
Categoria: General

KIDS & US TERRASSA PATROCINADOR D'UN EQUIP DE L'ESCOLETA DE BÀSQUET DEL CLUB.FITÓ CONSULTORS NOU PATROCINADOR MINI VERMELL

07-04-2017
Categoria: General

FITÓ CONSULTORS EMPRESARIALS I C.B. SANT PERE SIGNEN ACORD PER EL PATROCINI DEL MINI VERMELLPàgina 1 de 4  > >>


Noticies del Sant Pere de TerrassaNoticies del Sant Pere de Terrassa
Disseny web