Club de Bàsquet Sant Pere de Terrassa

www.solmania.com

www.leoboeck.com

www.ellasdeciden.com

Perfumeria Drogueria Gemma

 

Kia Integral Car

Sant Antoni, 62
08221 Terrassa (Barcelona)
Tlf: 935769685

Fitó Consultors Empresarials

 

Kids & Us Terrassa

 

Frankfurt Alpi

 

Fustes Solanellas

 

Lovato Elèctric

 

Roima Dental


 


 

 

 

Acords de col·laboració

 

___

Fundació Fupar

 

___

Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca

Noticies


22-01-2018
Categoria: General

RENOVAT L'ACORD DE PATROCINI AMB ELLAS DECIDEN PER LA TEMPORADA 17-18

El Club de Bàsquet Sant Pere i l’empresa Ellas Decidenrenoven el patrocini pel seu equip mini femení


En la temporada 2017-2018, el Club de Bàsquet Sant Pere tindrà tres equips femenins en competició federada i gràcies a l'acord de col·laboració amb l'empresa Ellas Deciden, l’equip Mini portarà el seu nom i lluirà el logotip a la seva samarreta. Aquest acord ha estat formalitzat pel President de l’entitat, Sr. Marc de la Torre i la Sòcia Fundadora de Ellas Deciden, Sra. Gemma Cernuda-Canelles.

La vinculació entre la família Cernuda-Canelles i el Club de Bàsquet Terrassa ja té una trajectòria de més de 25 anys de relació que ha permès i encara suposa la màxima aportació econòmica per a la promoció i subsistència del primer equip de l’entitat esportiva terrassenca amb més antiguitat de la ciutat.

Podreu trobar una breu descripció històrica del Club de Bàsquet Sant Pere a la nostra pàgina web. Us facilitem l’enllaç específic: http://www.cbsantpereterrassa.com/Club/historia.html

El primer equip femení en els darrers 30 anys del Club, la tercera etapa en la creació d’equips femenins del Club de Bàsquet Sant Pere:

La temporada 1966-67, on el Sant Pere juga a Primera categoria de la Lliga Diocesana, el Sant Pere crea el seu primer equip femení, que serà l’embrió per consolidar el bàsquet femení a Terrassa, i el seu primer any obté bons resultats esportius amb un ascens de categoria.

Aquesta nova etapa del Sant Pere es consolida en el següent any amb la creació d’equips inferiors. El 1984 es viu un punt àlgid en el bàsquet egarenc coincidint amb la participació de la selecció espanyola als Jocs Olímpics de Los Angeles als Estats Units d’Amèrica, obtenint la medalla de plata i demostrant una clara progressió tant a nivell europeu com mundial. Aquest fet es cabdal, ja que es registra un augment de la pràctica del bàsquet amb l’ampliació dels equips inferiors de tots els clubs de la ciutat. Aquest fet afecta directament al Sant Pere, que es consolida amb la creació de tres equips cadets i un juvenil femení. El senior continua jugant a Tercera categoria Catalana.

Tant Gemma Cernuda-Canelles com la seva empresa; “Ellas Deciden” ,la 1ª agencia de comunicació en femení del país ,han volgut impulsar i ajudar a que el 1er equip de basquet femení de la Hª del Club San Pere fos una realitat. Amb aquest nom també creiem que dona força a les nenes-noies perquè se sentin contentes de haver “decidit” ,tant elles com les seves famílies, que hi hagués un equip femení.

Desde Ellas Deciden dirigeixen i organitzen el Forum BCN Dona i Esport www.donaiesport.com fet que sintonitza molt amb la filosofia del Club i de fomentar la practica de activitat física de les nenes i adolescents.Podeu trobar mes informació de Gemma Cernuda-Canelles, i del patrocinador Ellas Deciden al seu Blog; www.ellasdeciden.com i www.donaiesport.com .

 


Kids&Us Terrassa Nord i CBSant Pere renoven l’acord de patrocini

30-10-2018
Categoria: General

El passat 29 d’octubre de 2018
I per la temporada 2018-2019, l’equip federat de l’Escoleta del Club de Bàsquet Sant Pere tornarà a portar el nom de l’escola d’anglès Kids&Us School of English i lluirà el logotip a la seva samarreta.Pep Aijón Entrenador Sènior Solmania 18/19

13-06-2018
Categoria: General

Pep Aijón, serà l'entrenador del Sènior Solmania la propera temporada.FRANKFURT ALPI NOU PATROCINADOR PER L'EQUIP INFANTIL VERMELL

30-05-2018
Categoria: General

El Club de Bàsquet Sant Pere i el Frankfurt ALPI acorden el patrocini pel seu equip Infantil VermellROIMA DENTAL NOU PATROCINADOR PER L'EQUIP MINI BLANC

17-04-2018
Categoria: General

ROIMA DENTAL I C.B. SANT PERE SIGNEN ACORD PER EL PATROCINI DEL MINI BLANC
RELLEU DE L’ENTRENADOR DEL SÈNIOR A

22-02-2018
Categoria: General
SERGI TORRAS PREN EL RELLEU DE XAVI CAMACHO COM A ENTRENADOR DEL SÈNIOR A SOLMANIA

· 2017/18 Segona Catalana (actual temporada)

En Sergi Torras agafa el relleu del primer equip d’en Xavi Camacho fins a final de temporada 2017/18 amb l’objectiu de competir el millor possible en la categoria Segona Catalana, amb una clara aposta del Club per potenciar els entrenadors i els jugadors vinculats a la casa.

Aquest procés de reestructuració esportiva ja va iniciar-se fa unes setmanes amb un primer relleu de l’entrenador Jordi Bargalló davant del Sènior B (que també agafa en Sergi Torras) i pretén començar a dissenyar el futur immediat per a les properes 4 temporades.

En Sergi Torras ja porta 4 temporades entrenant equips com el Sènior B, el Júnior Preferent i equips Cadet, treballant sempre amb Xavi Camacho i la majoria de jugadors de les categories superiors del Club, i era el referent de la casa que podia assumir aquest gran repte.

En Sergi Torras va arribar al nostre Club després de molts anys dedicats al bàsquet, com a jugador i com a entrenador, en competició escolar i federada, vinculat a entitats com “El Social”, el Club Natació i la JET, i fora de Terrassa, al Sant Nicolau i el Sant Quirze.Pàgina 1 de 6  > >>


Noticies del Sant Pere de TerrassaNoticies del Sant Pere de Terrassa
Disseny web