Club de Bàsquet Sant Pere de Terrassa

www.solmania.com

www.leoboeck.com

www.ellasdeciden.com

Perfumeria Drogueria Gemma

 

Kia Integral Car

Sant Antoni, 62
08221 Terrassa (Barcelona)
Tlf: 935769685

Fitó Consultors Empresarials

 

Kids & Us Terrassa

 

Frankfurt Alpi

 

Fustes Solanellas

 

Lovato Elèctric

 

Roima Dental


 


 

 

 

Acords de col·laboració

 

___

Fundació Fupar

 

___

Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca


26-01-2018
Categoria: General

LOVATO ELÈCTRIC PATROCINA L'EQUIP PREMINI FEMENÍ

El Club de Bàsquet Sant Pere i l’empresa Lovato Electric acorden el patrocini del seu equip Premini Femení

En la temporada 2017-2018, el Club de Bàsquet Sant Pere disposa de tres equips femenins en competició federada i gràcies a l'acord de col·laboració amb l'empresa Lovato Electric, l’equip Premini portarà el seu nom i lluirà el logotip a la seva samarreta. Aquest acord ha estat formalitzat pel President de l’entitat, Sr. Marc de la Torre i el director general de Lovato Electric S.L.U., Sr. Raimon Castellà Pouget.

Amb aquesta nova iniciativa Lovato Electric vol recolzar els valors com el treball en equip i la superació de reptes amb l’objectiu de profunditzar en la dimensió social i cultural igualitària per promoure l’esport femení des d’edats tempranes.

Fotografia de l'equip  al Casal de Sant Pere de Terrassa junt amb les integrants femenines de Lovato Electric, Jessica Cano i Rebeca Sala.

S’inicia així, la vinculació de col·laboració entre l’empresa Lovato Electric i el Club de Bàsquet Terrassa per a la promoció dels valors de l’esport a través de l’equip femení Premini de l’entitat esportiva terrassenca amb més antiguitat de la ciutat.

Lovato ElectricPer a més informació sobre Lovato Electric, podeu visitar la seva pàgina web: http://www.lovatoelectric.es/facebook twitter LinkedIn

Disseny web