Club de Bàsquet Sant Pere de Terrassa

www.solmania.com

www.leoboeck.com

www.ellasdeciden.com

Perfumeria Drogueria Gemma

 

Kia Integral Car

Sant Antoni, 62
08221 Terrassa (Barcelona)
Tlf: 935769685

Fitó Consultors Empresarials

 

Kids & Us Terrassa

 

Frankfurt Alpi

 

Fustes Solanellas

 

Lovato Elèctric

 

Roima Dental


 


 

 

 

Acords de col·laboració

 

___

Fundació Fupar

 

___

Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca

Noticies


17-04-2018
Categoria: General

ROIMA DENTAL NOU PATROCINADOR PER L'EQUIP MINI BLANC

ROIMA DENTAL I C.B. SANT PERE SIGNEN ACORD PER EL PATROCINI DEL MINI BLANC


La clínica terrassenca Roima Dental patrocinarà l’equip Mini Blanc del Club de Bàsquet Sant Pere

Terrassa, dimarts 17 d’abril de 2018

Per la temporada 2018-2019, l’equip masculí del Mini Blanc del Club de Bàsquet Sant Pere portarà el nom de la Clínica Rioma Dental i els seus jugadors lluiran el logotip a la seva samarreta. Aquest acord ha estat formalitzat pel President de l’entitat, Sr. Marc de la Torre i els administradors de la clínica Roima Dental, Srs. Marc i Roger Garcia.

S’inicia així una relació de col·laboració per una temporada per a l’ajuda, la promoció i la subsistència de l’entitat esportiva terrassenca vinculada al bàsquet de formació amb més antiguitat de la ciutat, que competirà dins les categories de la Federació Catalana de Bàsquet.

La fotografia és de l’acte de presentació del patrocini, coincidint amb un partit al casal de Sant Pere. 

"La Clínica Roima Dental vol celebrar la col·laboració amb l’equip Mini Blanc del Club de Bàsquet Sant Pere de Terrassa amb un regal de benvinguda a tots els aficionats de l’esport a nivell amateur i, com a font de transmissió dels valors de l’educació, respecte i sacrifici.

A Roima Dental, trobaràs un equip professional que compta amb la més avançada tecnologia per poder realitzar-te un tractament còmode i segur. El nostre centre està situat al Passeig de les Lletres nº 16, i volem obsequiar als socis del club amb un 30% de descompte en tots els tractaments.

No oblidis que, a la Clínica Roima Dental, sempre gaudiràs de la primera visita, radiografies necessàries pel diagnòstic i higiene totalment de franc. Aprofita’t de les nostres condicions, us estem esperant!

Atentament, l’equip de Roima Dental."

Kids&Us Terrassa Nord i CBSant Pere renoven l’acord de patrocini

30-10-2018
Categoria: General

El passat 29 d’octubre de 2018
I per la temporada 2018-2019, l’equip federat de l’Escoleta del Club de Bàsquet Sant Pere tornarà a portar el nom de l’escola d’anglès Kids&Us School of English i lluirà el logotip a la seva samarreta.Pep Aijón Entrenador Sènior Solmania 18/19

13-06-2018
Categoria: General

Pep Aijón, serà l'entrenador del Sènior Solmania la propera temporada.FRANKFURT ALPI NOU PATROCINADOR PER L'EQUIP INFANTIL VERMELL

30-05-2018
Categoria: General

El Club de Bàsquet Sant Pere i el Frankfurt ALPI acorden el patrocini pel seu equip Infantil VermellROIMA DENTAL NOU PATROCINADOR PER L'EQUIP MINI BLANC

17-04-2018
Categoria: General

ROIMA DENTAL I C.B. SANT PERE SIGNEN ACORD PER EL PATROCINI DEL MINI BLANC
RELLEU DE L’ENTRENADOR DEL SÈNIOR A

22-02-2018
Categoria: General
SERGI TORRAS PREN EL RELLEU DE XAVI CAMACHO COM A ENTRENADOR DEL SÈNIOR A SOLMANIA

· 2017/18 Segona Catalana (actual temporada)

En Sergi Torras agafa el relleu del primer equip d’en Xavi Camacho fins a final de temporada 2017/18 amb l’objectiu de competir el millor possible en la categoria Segona Catalana, amb una clara aposta del Club per potenciar els entrenadors i els jugadors vinculats a la casa.

Aquest procés de reestructuració esportiva ja va iniciar-se fa unes setmanes amb un primer relleu de l’entrenador Jordi Bargalló davant del Sènior B (que també agafa en Sergi Torras) i pretén començar a dissenyar el futur immediat per a les properes 4 temporades.

En Sergi Torras ja porta 4 temporades entrenant equips com el Sènior B, el Júnior Preferent i equips Cadet, treballant sempre amb Xavi Camacho i la majoria de jugadors de les categories superiors del Club, i era el referent de la casa que podia assumir aquest gran repte.

En Sergi Torras va arribar al nostre Club després de molts anys dedicats al bàsquet, com a jugador i com a entrenador, en competició escolar i federada, vinculat a entitats com “El Social”, el Club Natació i la JET, i fora de Terrassa, al Sant Nicolau i el Sant Quirze.Pàgina 1 de 6  > >>


Noticies del Sant Pere de TerrassaNoticies del Sant Pere de Terrassa
Disseny web