Club de Bàsquet Sant Pere de Terrassa

www.solmania.com

www.leoboeck.com

www.ellasdeciden.com

Perfumeria Drogueria Gemma

 

Kia Integral Car

Sant Antoni, 62
08221 Terrassa (Barcelona)
Tlf: 935769685

Fitó Consultors Empresarials

 

Kids & Us Terrassa

 

Frankfurt Alpi

 

Fustes Solanellas

 

Lovato Elèctric

 

Roima Dental


 


 

 

 

Acords de col·laboració

 

___

Fundació Fupar

 

___

Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca


30-05-2018
Categoria: General

FRANKFURT ALPI NOU PATROCINADOR PER L'EQUIP INFANTIL VERMELL

El Club de Bàsquet Sant Pere i el Frankfurt ALPI acorden el patrocini pel seu equip Infantil Vermell

Per la temporada 2018-2019, el Club de Bàsquet Sant Pere tindrà el seu equip Infantil en competició federada i gràcies a l'acord de col·laboració amb el Frankfurt ALPI, portarà el seu nom i lluirà el logotip a la seva samarreta. Aquest acord ha estat formalitzat pel representant de l’entitat esportiva, Sr. Jordi Vilet i elpropietari de Frankfurt ALPI, Sr. Xavi Camarasa.

La fotografia presa durant l’acte de confirmació del patrocini a la seu del Frankfurt ALPI,a l’avinguda Josep Tarradellas, número 34.

S’inicia així una nova relació de patrocini parcial per una temporada per a la promoció i subsistència de l’equip Infantil de l’entitat esportiva terrassenca amb més antiguitat de la ciutat.

El Frankfurt ALPI és un establiment comercial i familiar actualment dirigit pel Xavi i la Marianela compta amb una trajectòria de més de 30 anys d’antiguitat. La seva gran estima dels seus clients i l’acceptació al barri és degut a la gran varietat de cerveses, entrepans i plats combinats als migdies. El Frankfurt ALPI està totalment reformat i compta amb una estètica “cervecera” i també compta amb els embotits Leo Boeck (també patrocinador del Club de Bàsquet Sant Pere de Terrassa) entre els seus productes.

Destaquem la seva terrassa oberta durant tot aquet estiu 2018.


facebook twitter LinkedIn

Disseny web