Club de Bàsquet Sant Pere de Terrassa

www.solmania.com

www.leoboeck.com

www.ellasdeciden.com

Perfumeria Drogueria Gemma

 

Kia Integral Car

Sant Antoni, 62
08221 Terrassa (Barcelona)
Tlf: 935769685

Fitó Consultors Empresarials

 

Kids & Us Terrassa

 

Frankfurt Alpi

 

Fustes Solanellas

 

Lovato Elèctric

 

Roima Dental


 


 

 

 

Acords de col·laboració

 

___

Fundació Fupar

 

___

Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca

Noticies


30-10-2018
Categoria: General

Kids&Us Terrassa Nord i CBSant Pere renoven l’acord de patrocini

El passat 29 d’octubre de 2018
I per la temporada 2018-2019, l’equip federat de l’Escoleta del Club de Bàsquet Sant Pere tornarà a portar el nom de l’escola d’anglès Kids&Us School of English i lluirà el logotip a la seva samarreta.

El passat 29 d’octubre de 2018
I per la temporada 2018-2019, l’equip federat de l’Escoleta del Club de Bàsquet Sant Pere tornarà a portar el nom de l’escola d’anglès Kids&Us School of English i lluirà el logotip a la seva samarreta. Aquest acord ha estat formalitzat pel President de l’entitat, Sr. Marc de la Torre i la Directora de Kids&Us Terrassa Vallparadís, Sra. Gigi Lucero, en representació de la Directora de Kids&Us Terrassa Nord, Sra. Marta Cabré. Es consolida així una relació de col·laboració per una segona temporada per a la promoció i subsistència de l’equip dels infants més petits (nascuts l’any 2010-2011) del Club.

L’Escoleta competirà a l’activitat Escobol (primera fase els dies 10 i 25 de novembre,15 de desembre de 2018 i 12 i 26 de gener de 2019) de la Federació Catalana de Basquetbol.


Kids&Us al Món

Kids&Us va néixer a Manresa, Barcelona, l’any 2003. L’èxit de la metodologia i del model de negoci ha propiciat una ràpida expansió, tant a Espanya com a escala internacional, que ha portat a la companyia a ser present en quatre continents i a ser capaç de mantenir un creixement exponencial durant els últims anys. Actualment compta amb més de 115.000 alumnes en els seus 377 centres. La innovació, la clau de l’èxit de Kids&Us Kids&Us no és una acadèmia d’idiomes més. Natàlia Perarnau, la seva fundadora, ha creat un mètode pedagògic propi, totalment innovador i eficaç que ofereix:- Un mètode propi.- Grups reduïts.- Accés al mètode fins als 7 anys.- Continuïtat fins als 18 anys.- Cursos adaptats a cada edat.- Sessions dinàmiques 100% en anglès.- Exposició diària a l’idioma mitjançant l’audició d’una pista d’àudio.- Innovació i millora constants.- Controls de qualitat de l’ensenyament i de l’aprenentatge.

Kids&Us Terrassa Nord i CBSant Pere renoven l’acord de patrocini

30-10-2018
Categoria: General

El passat 29 d’octubre de 2018
I per la temporada 2018-2019, l’equip federat de l’Escoleta del Club de Bàsquet Sant Pere tornarà a portar el nom de l’escola d’anglès Kids&Us School of English i lluirà el logotip a la seva samarreta.Pep Aijón Entrenador Sènior Solmania 18/19

13-06-2018
Categoria: General

Pep Aijón, serà l'entrenador del Sènior Solmania la propera temporada.FRANKFURT ALPI NOU PATROCINADOR PER L'EQUIP INFANTIL VERMELL

30-05-2018
Categoria: General

El Club de Bàsquet Sant Pere i el Frankfurt ALPI acorden el patrocini pel seu equip Infantil VermellROIMA DENTAL NOU PATROCINADOR PER L'EQUIP MINI BLANC

17-04-2018
Categoria: General

ROIMA DENTAL I C.B. SANT PERE SIGNEN ACORD PER EL PATROCINI DEL MINI BLANC
RELLEU DE L’ENTRENADOR DEL SÈNIOR A

22-02-2018
Categoria: General
SERGI TORRAS PREN EL RELLEU DE XAVI CAMACHO COM A ENTRENADOR DEL SÈNIOR A SOLMANIA

· 2017/18 Segona Catalana (actual temporada)

En Sergi Torras agafa el relleu del primer equip d’en Xavi Camacho fins a final de temporada 2017/18 amb l’objectiu de competir el millor possible en la categoria Segona Catalana, amb una clara aposta del Club per potenciar els entrenadors i els jugadors vinculats a la casa.

Aquest procés de reestructuració esportiva ja va iniciar-se fa unes setmanes amb un primer relleu de l’entrenador Jordi Bargalló davant del Sènior B (que també agafa en Sergi Torras) i pretén començar a dissenyar el futur immediat per a les properes 4 temporades.

En Sergi Torras ja porta 4 temporades entrenant equips com el Sènior B, el Júnior Preferent i equips Cadet, treballant sempre amb Xavi Camacho i la majoria de jugadors de les categories superiors del Club, i era el referent de la casa que podia assumir aquest gran repte.

En Sergi Torras va arribar al nostre Club després de molts anys dedicats al bàsquet, com a jugador i com a entrenador, en competició escolar i federada, vinculat a entitats com “El Social”, el Club Natació i la JET, i fora de Terrassa, al Sant Nicolau i el Sant Quirze.Pàgina 1 de 6  > >>


Noticies del Sant Pere de TerrassaNoticies del Sant Pere de Terrassa
Disseny web