Club de Bàsquet Sant Pere de Terrassa

www.solmania.com

www.leoboeck.com

www.ellasdeciden.com

Perfumeria Drogueria Gemma

 

Kia Integral Car

Sant Antoni, 62
08221 Terrassa (Barcelona)
Tlf: 935769685

Fitó Consultors Empresarials

 

Kids & Us Terrassa

 

Frankfurt Alpi

 

Fustes Solanellas

 

Lovato Elèctric

 

Roima Dental


 


 

 

 

Acords de col·laboració

 

___

Fundació Fupar

 

___

Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca


30-10-2018
Categoria: General

Kids&Us Terrassa Nord i CBSant Pere renoven l’acord de patrocini

El passat 29 d’octubre de 2018
I per la temporada 2018-2019, l’equip federat de l’Escoleta del Club de Bàsquet Sant Pere tornarà a portar el nom de l’escola d’anglès Kids&Us School of English i lluirà el logotip a la seva samarreta.

El passat 29 d’octubre de 2018
I per la temporada 2018-2019, l’equip federat de l’Escoleta del Club de Bàsquet Sant Pere tornarà a portar el nom de l’escola d’anglès Kids&Us School of English i lluirà el logotip a la seva samarreta. Aquest acord ha estat formalitzat pel President de l’entitat, Sr. Marc de la Torre i la Directora de Kids&Us Terrassa Vallparadís, Sra. Gigi Lucero, en representació de la Directora de Kids&Us Terrassa Nord, Sra. Marta Cabré. Es consolida així una relació de col·laboració per una segona temporada per a la promoció i subsistència de l’equip dels infants més petits (nascuts l’any 2010-2011) del Club.

L’Escoleta competirà a l’activitat Escobol (primera fase els dies 10 i 25 de novembre,15 de desembre de 2018 i 12 i 26 de gener de 2019) de la Federació Catalana de Basquetbol.


Kids&Us al Món

Kids&Us va néixer a Manresa, Barcelona, l’any 2003. L’èxit de la metodologia i del model de negoci ha propiciat una ràpida expansió, tant a Espanya com a escala internacional, que ha portat a la companyia a ser present en quatre continents i a ser capaç de mantenir un creixement exponencial durant els últims anys. Actualment compta amb més de 115.000 alumnes en els seus 377 centres. La innovació, la clau de l’èxit de Kids&Us Kids&Us no és una acadèmia d’idiomes més. Natàlia Perarnau, la seva fundadora, ha creat un mètode pedagògic propi, totalment innovador i eficaç que ofereix:- Un mètode propi.- Grups reduïts.- Accés al mètode fins als 7 anys.- Continuïtat fins als 18 anys.- Cursos adaptats a cada edat.- Sessions dinàmiques 100% en anglès.- Exposició diària a l’idioma mitjançant l’audició d’una pista d’àudio.- Innovació i millora constants.- Controls de qualitat de l’ensenyament i de l’aprenentatge.


facebook twitter LinkedIn

Disseny web- 2011